CURA revision

Hvorfor navnet?

Vi har valgt at kalde vores virksomhed for CURA revision, fordi navnet udtrykker vores vigtigste værdier. “Cura” er latin og dækker over begreber som “at tage hånd om” og “drage omsorg for”.

Vi vil være dygtige til vores arbejde, så vores kunder får den bedst mulige rådgivning. Vi tager ordentlig hånd om kunderne som virksomheder og mennesker – og hjælper dem så godt som vi overhovedet kan.

 

Kundens vigtigste rådgiver

For os er det vigtigt, at kunden ser os som sin vigtigste rådgiver og har lyst til at ringe til os om stort som småt. Vores arbejdsopgaver er typisk regnskaber, bogføring, skatterådgivning, selskabsforhold og virksomhedsdrift, men vi interesserer os også for de menneskelige forhold, som får en virksomhed til at køre godt eller dårligt. Vi giver vores ærlige, konstruktive mening og holder, hvad vi lover.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Thomas Olesen

Jeg er uddannet registreret revisor og cand.merc. i revision. Jeg har arbejdet i revisionsbranchen siden 1996, hvor jeg startede i lære i min fødeby, Skagen. Herefter har jeg arbejdet i Aabenraa, hvor jeg mødte Lene.

Jeg interesserer mig meget for, hvad der får en virksomhed til at fungere, som den gør. Og hvilke udfordringer og muligheder den har. En virksomheds resultater er skabt af mennesker, så derfor er mennesker én af virksomhedens vigtigste ressourcer. Det er noget af det, der gør arbejdet som revisor rigtig spændende og udfordrende. 

Herudover synes jeg, at arbejdet med regnskaber, skat og virksomhedsrådgivning er spændende. Skattelovgivningen er kompleks, og der kan derfor være mange penge at spare ved at have et stort kendskab til reglerne. Og selve regnskabet er et godt redskab til at afsløre, hvor ting måske kan gøres anderledes.

Privat er jeg bosat i Åbyhøj. Fritiden bruger jeg på familie og venner. Jeg spiller også klaver i Den Røde Tråd, som optræder med Shu-bi-dua og Kim Larsen kopi shows.

Lene Andersen

Jeg er uddannet merkonom i Økonomistyring.

Da jeg sætter fagligheden meget højt, bruger jeg meget tid på at holde mig ajour.

Herudover er jeg meget interesseret i den alternative dimension. Jeg kan godt lide at arbejde med tal og er god til det, men menneskerne bag tallene er det som jeg værdsætter mest i mit arbejde. Jeg sætter stor pris på at få lov at hjælpe til udvikling.

Jeg startede i revisionsbranchen i 1987. Efter nogle år valgte jeg at prøve noget helt andet, hvorefter jeg i 6 år arbejdede som henholdsvis sagsbehandlersekretær, mediekonsulent og bogholder. I 1998 kom jeg tilbage til branchen og blev ansat som revisor i Aabenraa, hvor jeg nåede at være i snart 15 år, inden jeg besluttede mig for at springe ud som selvstændig.

Privat bor jeg i centrum af Aarhus med min søn på 16 år. Herudover har jeg to piger på 26 og 29 år. Min fritid bruger jeg allerhelst på familie og venner. Jeg synes, at børn er helt fantastiske. Desuden elsker jeg bøger og begraver mig gerne i både skøn- og faglitteratur.